Brede School Graan voor Visch wordt officieel geopend

HOOFDDORP - Wethouder John Nederstigt opent 24 september de nieuwe Brede School Graan voor Visch in Hoofddorp. De brede school biedt kinderen van 0 tot 12 jaar de kans zich op alle ontwikkelingsgebieden te ontplooien.


De Brede School Graan voor Visch vormt het nieuwe hart van de wijk en is gerealiseerd door een aantal organisaties met hart voor de wijk: basisschool De Wegwijzer, gemeente Haarlemmermeer, Happy Kids Kinderopvang, MeerWaarde, Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer, Sportservice Haarlemmermeer, VCO Quercus, woningcorporatie Ymere en Centrum Jeugd en Gezin Haarlemmermeer. Met al deze organisaties die samenwerken vanuit één gebouw gaan kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse en opvang hand in hand.

Voorafgaand aan de opening op vrijdag 24 september ondertekenen de samenwerkende organisaties een officiële intentieverklaring. Namens Etuconsult heeft Ronald de Bie dit project begeleid en gezorgd voor de realisatie van dit convenant.

Om 9 uur opent wethouder Nederstigt de nieuwe Brede School op feestelijke wijze samen met de kinderen van de school en de kinderopvang. Daarna vieren de kinderen van de Wegwijzer, peuterspeelzaal het Dreumesstekkie en kinderopvang Happy Kids de opening van hun nieuwe Brede School met diverse activiteiten.

Wijkfeest

Wijkbewoners en andere geïnteresseerden kunnen zaterdag 25 september kennismaken met medewerkers van de nieuwe brede school op de informatiestand tijdens het wijkfeest Graan voor Visch (van 11 tot 15 uur tegenover de nieuwe Moskee).

De Brede School is gehuisvest in het gebouw van De Wegwijzer, Graan voor Visch 14402.

Bron: Hoofddorpse courant

Lees meer