Zoeken

Etuconsult sponsor van Onderwijsdag Almere

Wereldwijd wordt op 5 oktober de Dag van de leraar (World Teachers Day) gevierd. Almere organiseert, na het succes van 2011, wederom de Onderwijsdag. Een evenement voor al haar onderwijsgevenden, met het doel de leraar in het zonnetje te zetten en te inspireren. Dit jaar zal de Onderwijsdag Almere plaatsvinden op vrijdag 4 oktober 2013. .

Het thema van de dag is: Onderwijs in beweging

Etuconsult, al een aantal jaren op vele manieren betrokken bij de onderwijsvernieuwing in Almere, is sponsor van de Onderwijsdag Almere.

De schoolbesturen van Almere participeren in de Onderwijsdag en hebben de datum in hun jaarrooster geblokt als collectieve studiedag. De dag wordt georganiseerd voor alle leraren en onderwijsondersteunend personeel in het PO, VO en MBO uit Almere, en uiteraard zijn ook de bestuurders welkom. De Almeerse opkomst zal rond de 4000 bezoekers liggen. Daarnaast wordt de regio (Amsterdam, Utrecht, Zwolle) geïnformeerd over deze dag.

Programma

Inspireren, ontmoeten en uitwisselen van informatie is van belang. Er wordt een dynamisch programma met lezingen, workshops en een onderwijsmarkt. Ook is er ruimte en aandacht voor amusement. De vele onderwijsinhoudelijke workshops, activiteiten en lezingen worden gegeven door inspirerende mensen uit het onderwijsveld.

Locatie

De Onderwijsdag Almere vindt plaats in het stadshart van Almere, in de driehoek Schouwburg Almere, scholengemeenschap Echnaton en Windesheim / Nieuwe Bibliotheek. Er is op de Esplanade (voor de Schouwburg) een paviljoen voor de onderwijsmarkt en een apart paviljoen voor meet & greet / amusement. Alle activiteiten zijn binnen.

Meer informatie vindt u op de website van de Onderwijsdag Almere