Zoeken

Ondertekening overdrachtsdocumenten Ons Gebouw Leiden Noord

Woensdag 19 december vond de formele ondertekening plaats van de huurovereenkomsten, gebruiksovereenkomsten en de collectieve UVOK (uitvoeringsovereenkomst), waarmee Het Gebouw officieel werd overgedragen aan de gemeente Leiden en de VvG (Vereniging van Gebruikers).

Vlnr: Ronald Gerritsen namens de gemeente Leiden, Ton van Nuland, Lid College van Bestuur SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden), als secretaris van de VvG en Willem van Moort, Voorzitter Raad van Bestuur van BplusC (Biblioheek Leiden), als voorzitter van de VvG.

 

Foto: Job van Velsen van Etuconsult (links) en René Rigter, voormalig bestuursvoorzitter ProoLeiden (Stichting Openbaar Primair en Speciaal Onderwijs Leiden). Per 1 januari is de heer Rigter aangetreden als de nieuwe Algemeen Directeur van Stichting Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ, openbaar primair onderwijs in Amsterdam).

Tijdens deze bijeenkomst werd ook de intentieverklaring ondertekend, waarmee alle deelnemende partijen in de Brede School Leiden Noord hun samenwerking bekrachtigden.

Etuconsult

Job van Velsen is als kwartiermaker en inhoudelijke projectleider betrokken bij de ontwikkeling van de Brede School Leiden Noord en Anita Keita adviseert hierin op gebied van huisvesting, beheer en exploitatie. Lees meer