Zoeken

De Etuconsult nieuwsbrief november 2012 is uit

Het werd weer tijd voor een nieuwsbrief!

We nemen u mee langs een aantal prachtige en actuele projecten waaraan we met veel plezier werken op plaatsen in heel Nederland. Als ik er zo langs scroll, moet ik zeggen dat ik wel trots ben om met mijn collega’s aan zulke mooie, belangrijke en inspirerende projecten bij te kunnen dragen. We werken met u, opdrachtgevers en andere waardevolle relaties, immers wel samen aan de Toekomst!

We laten u ook ons aanbod van workshops en trainingen zien die we ontwikkeld hebben rondom verschillende brede school thema's. Dat doen we soms alleen als Etuconsult, soms ook met organisaties als Linkin Business, Penta Rho, IWPacademy, Cultuurnetwerk Nederland of Tempre. Hier benutten en versterken we elkaars ervaring en kennis om u beter en vooral vanuit uw vragen en specifieke wensen te kunnen ondersteunen of verder te helpen. Onder andere op het gebied van Andere Tijden, Sociale Media en Cultuur & Creativiteit wordt u uitgebreid geïnformeerd in deze nieuwsbrief. Zeer binnenkort zullen we u ook over onze IKC trainingen informeren!

Ik hoop dat u onze nieuwsbrief met plezier zult lezen. Via twitter kunt u overigens dagelijks op de hoogte gehouden worden over de meest actuele ontwikkelingen op brede schoolgebied, over ons werk, de lopende en nieuwe projecten en natuurlijk het laatste nieuws via het Landelijk Steunpunt Brede Scholen.

Vriendelijke groet,

Job van Velsen

Lees hier de nieuwsbrief