Zoeken

8e Jaarcongres Brede School: Nieuwe tijden voor onderwijs en opvang

Het achtste Brede schoolcongres vindt plaats op 23 mei 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht en staat in het teken van 'Nieuwe tijden in onderwijs en opvang'.

Het landelijke Jaarcongres Brede School is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor praktijk en beleid rond het thema brede school. De voorgaande congressen werden steeds door meer dan 900 deelnemers bezocht. Het 8e Jaarcongres biedt de state of the art in en rond brede scholen en kindcentra in Nederland.

Het congres heeft een breed programma met inspirerende sprekers, debat, goede praktijkvoorbeelden en verrassende verbanden tussen praktijk en beleid. Het jaarcongres staat dit keer in het teken van nieuwe tijden in onderwijs en opvang. Er zijn nieuwe tijden in brede scholen, in onderwijs en kinderopvang en het kindcentrum biedt ons een blik in de toekomst.

De deelsessies zijn verdeeld in vier thema's:

  • Nieuwe tijden voor basisonderwijs en kinderopvang
  • Nieuwe tijden en de brede school
  • Nieuwe tijden en het kindcentrum
  • Nieuwe tijden en lokaal educatief beleid

Lees hier de congresfolder met het programma

Daarnaast biedt het jaarcongres op de informatiemarkt en in de wandelgangen alle gelegenheid om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten aan te knopen. Ontmoet uw collega bij de meetingpoints voor directeuren, gemeenten en architecten.

Bij deze 8ste editie van het Brede Schoolcongres is er een essay-wedstrijd waarmee mooie prijzen te winnen zijn! Kijk voor meer informatie op www.bredeschoolcongres.nl

Schrijf u in voor 15 januari a.s. en ontvang een korting van €20,- op uw deelname!

Lees hier de nieuwsbrief van het 8ste Brede Schoolcongres