Zoeken

Werkbezoek aan Brede School Som

Coevorden - Mevrouw Tonny van den Berg, medewerkster van het Landelijk Steunpunt Brede Scholen, bracht vanochtend een werkbezoek aan Coevorden. Zij werd door medewerkers van Brede School Som bijgepraat over de ontwikkelingen rondom de brede school. Coördinator brede school Hennie Peters en wethouder Geert Roeles brachten haar op de hoogte van de stand zaken in Coevorden.

Onderdeel van het bezoek was een interview in de Panta Rheischool door Mandy en Esmee. De brede school gaat namelijk samen met Welzijn 2000 een kinderpersbureau opzetten. Kinderen van de drie deelnemende scholen gaan na de kerstvakantie aan de slag om op www.bredeschoolsom.nl een pagina te vullen met nieuws over de scholen, maar ook nieuws uit Coevorden krijgt een plaats op de website. Het was niet geheel toevallig dat de Panta Rheischool werd bezocht, want dat is namelijk de voorkeurslocatie voor de nieuwbouw. Het nieuwe schoolgebouw opent waarschijnlijk in het schooljaar 2013/2014 haar deuren.
De partners van brede school Som zijn: Panta Rheischool, Mijndert van der Thijnenschool, Wilhelminaschool, Promens Care/Expertisecentrum Coevorden, Peuterspeelzaal Pinokkio, Kinderwereld, Stichting Welzijn 2000, GGD, Algemeen Maatschappelijk Werk, Turnvereniging Coevorden, Icare/JGZ en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Bron: Coevorden aan huis