Zoeken

De Kors Breijerschool in Weesp zoekt een initiatiefrijke directeur

Directeur Brede School (HBO/Universitair) – stg Spirit, Weesp

De Kors Breijerschool in Weesp zoekt een initiatiefrijke directeur die de ontwikkeling van de Brede School Kors Breijer tot een succes maakt. Voorjaar 2013 wordt de nieuwbouw opgeleverd en de inhoudelijke samenwerking met de partners is van start gegaan. Het doel is om gezamenlijk voor kinderen van 0-12 jaar een omgeving te creëren waarin zij met plezier kunnen leren en zich breed kunnen ontwikkelen.

De 21ste eeuw vraagt om een opbrengstgerichte school waar uitdagend onderwijs gegeven wordt. Onderwijs wordt afgestemd op het individuele kind. Samenwerking met ouders is daarbij van belang. De doorgaande lijn tussen peuterspeelzaal, kinderopvang, basisschool en
buitenschoolse opvang draagt bij aan afstemming van onderwijs, ontwikkeling, opvoeding, opvang en ontspanning. Dit heeft een duidelijke meerwaarde voor ouders en leerlingen.

Kernwoorden voor onze nieuwe directeur zijn:

  • communicatieve netwerker
  • onderwijskundige visie
  • besluitvaardig en daadkrachtig
  • ambitieuze en oplossingsgerichte leider
  • integere teamspeler en coach
  • adviseert algemene directie

De ingangsdatum wordt in overleg vastgesteld en ligt voor 1 mei 2012. Een uitgebreid profiel en ons aanbod kunt u opvragen bij de algemene directie: drs. A.A. van Doesburg, adjunct directeur bestuurder via armande@spiritbasisscholen.nl of kijk op www.spiritbasisscholen.nl.
Sluitingsdatum: 25 oktober 2011.

Brede School Kors Breijer is een initiatief van KMN Kind & Co, Versa Welzijn, gemeente Weesp en de Stichting Spiritbasisscholen. In totaal verzorgen de zeven scholen die onder deze oecumenische stichting vallen onderwijs aan rond de 2000 leerlingen. Stichting Spirit is een
jonge en dynamische organisatie van relatief autonoom functionerende scholen, waarbinnen de gezamenlijkheid momenteel verder wordt ontwikkeld.

Lees meer over Brede School Kors Breijer