Zoeken

Themadag Sport en de brede school

10-11-2011


Op donderdag 10 november 2011 van 10.00 tot 15.00 uur organiseert het Landelijk Steunpunt Brede Scholen in samenwerking met Living Vision in het Topsportcentrum in Almere de themadag 'Sport & Brede School: een gouden combinatie'.

Tijdens deze themadag maakt u kennis met de meerwaarde van het thema sport en de brede school. Met deze gouden combinatie is er voor de jeugd, ouders, sportverenigingen maar ook voor de gezondheidszorg en vastgoed een heleboel winst te behalen. Bent u werkzaam in de brede school, een combinatiefunctie, of bij een gemeente, kinderopvangorganisatie, welzijnsorganisatie, schoolbestuur, sportvereniging, woningcorporatie of bent u op een andere manier geïnteresseerd, dan nodigen we u van harte uit voor deze themadag.

De kosten voor deelname aan deze dag (inclusief lunch) zijn € 65,00.
U kunt zich opgeven bij het secretariaat van het Landelijk Steunpunt Brede Scholen margotderuiter@bredeschool.nl tot 21 oktober 2011 o.v.v. themadag Sport & Brede School. Als u zich heeft opgegeven ontvangt u een bewijs van inschrijving, een routebeschrijving en een factuur.

Datum: 10 november 2011
Tijd: 9.30 tot 15.00 uur
Locatie: Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA Almere.

 
Klik hier voor de uitnodiging en het volledige programma.