Zoeken

NOT 2011 voor en door het onderwijs 25 t/m 29 januari 2011

25-01-2011

Van 25 t/m 29 januari vindt de NOT 2011 plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Dit jaar is de beurs verdeeld in zes segmenten: Bouw, Facilitair & Inrichting; Management, Advies & Organisatie; Leren en Onderwijzen met ICT; Leermiddelen & Materialen; Educatieve Uitgeverijen en Dagtrips en Theater & Cultuur.

Brede school spreekuur

U vindt het Landelijk Steunpunt Brede Scholen op de NOT in Hal 7, Management, advies en organisatie, stand 32 D. Hier kunt u publicaties inzien en bestellen en uw vragen voorleggen aan de adviseurs en ambassadeurs van het Landelijk Steunpunt. Zij houden elke dag twee spreekuurrondes met gesprekken van een kwartier.

Heeft u vragen over landelijke ontwikkelingen, samenwerking binnen de brede school, financiën, dagarrangementen, ouderbetrokkenheid, de rol van de gemeente bij de brede school, een pedagogische visie of heeft u hele andere vragen? Stel ze tijdens het spreekuur!

Klik hier voor een overzicht van de data, tijden en onderwerpen van de spreekuren en u kunt zich inschrijven voor een gesprek van een kwartier.

Lees meer