Zoeken

KindVak 2012

01-11-2012

Voor alle professionals die werken met kinderen is KindVak dé vakbeurs bij uitstek. De editie 2012 vindt plaats op 1, 2 en 3 november in de Brabanthallen in Den Bosch.

KindVak is speciaal bedoeld voor medewerkers of managers in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, primair onderwijs, jeugdzorg. De beurs KindVak biedt hun een uitgebreid activiteitenprogramma dat in het teken staat van ‘Kansen creëren en kansen benutten’. Gedurende de drie dagen komen actuele onderwerpen aan bod in diverse presentaties en workshops. Thema’s zijn bijvoorbeeld samenwerking in het basisonderwijs en onderscheidend ondernemen.

De aanwezigen kunnen daar bovendien een groot aanbod aan producten vinden, zoals speelgoed en speeltoestellen, kinderboeken en educatiemateriaal, meubilair en softwaresystemen. Daarnaast kunt u bij deze beurs inspiratie opdoen en collega’s ontmoeten.

De inhoud van het programma wordt later bekend gemaakt. Houd onze website in de gaten! Kijk ook op de website van KindVak voor meer informatie.

Bron: KindVak