Zoeken

Samenwerken in de brede school bibliotheek

26-04-2012

Uitnodiging, locatiebezoek met als thema:

Samenwerken in de brede school bibliotheek

Donderdag 26 april
van 09.30 tot 12.00 uur

Een schoolbibliotheek vervult een centrale rol als je je als brede school inspant om kinderen op het gebied van woordenschat en taalontwikkeling kansen te bieden. Dit staat als een paal boven water!

Prachtig voorbeeld in Het Meesterwerk

In brede school Het Meesterwerk bestaat een efficiënte samenwerking met de nieuwe bibliotheek. Iets waar wij u graag meer over vertellen. Dat doen wij op donderdag 26 april a.s. van 09.30 tot 12.00 uur. U bent hierbij van harte welkom!

Tijdens dit locatiebezoek informeren we u over Boekstart, de verteltas, kinderparticiaptie en ouderbetrokkenheid, het leesplan en mediawijsheid. In de uitleenbibliotheek van het Meesterwerk, voor de hele brede school, vertellen we hoe je boeken etaleert, welke cursussen je voor ouders kunt inzetten en hoe je de langere vakantieperiodes overbrugt met het strippenkaartproject.

Wij ontmoeten u graag op brede school Het Meesterwerk, El Grecostraat 171, in Almere. Van 9.30 tot 12.00 uur is er een inleiding in het Wereldlokaal, een bezoek aan de schoolbibliotheekruimte en een rondleiding door de hele brede school.

Bedoeld voor brede school regisseurs, schooldirecteuren, brede school coördinatoren, leescoördinatoren en iedereen die meer met de schoolbibotheek in de (brede)school of wijk wil gaan doen!


Toegang : gratis, max aantal deelnemers: 30.
Aanmelden via Annet Tuinstra, stedelijk consulent brede scholen; tuinstra@deschoor.nl

download hier de flyer