Zoeken

Masterclass Kinderopvang Stichting Lezen & Schrijven

05-03-2012

Een goede taalvaardigheid is de basis voor de ontwikkeling van kinderen. De kinderopvang kan veel betekenen voor de taalontwikkeling van kinderen en kan ouders betrekken bij taalstimulering. Om aan deze taak invulling te geven is een goede taalvaardigheid van medewerkers van groot belang. Stichting Lezen & Schrijven wil de kinderopvang helpen bij het versterken van de aandacht voor taal en organiseert daarom 3 masterclasses voor kinderopvangorganisaties.

Tijdens de masterclasses presenteren onderzoekers de nieuwste kennis die direct gerelateerd is aan geletterdheid en het werk in de kinderopvang. Daarnaast krijgt u tijdens deelsessies tips, voorbeelden en materialen om aan de slag te gaan en de aandacht voor taal in de organisatie te versterken. Aan twaalf organisaties bieden wij na deze bijeenkomst ondersteuning op locatie bij het ontwikkelen van een plan van aanpak.

Masterclasses kinderopvang door Stichting Lezen & Schrijven:

Rotterdam: maandag 5 maart 2012 van 14.30 uur tot 18.00 uur
Locatie: Hotel New York, Koninginnenhoofd 1 te Rotterdam.

Zwolle: dinsdag 20 maart 2012 van 14.30 tot 18.00 uur
Locatie: Restaurant Urbana, Wipstrikkerallee 213 te Zwolle.

Breda: maandag 16 april van 14.30 – 18.00 uur
Locatie: Apollo Hotel, Stationsplein 14 te Breda

Bent u werkzaam als directeur, manager of consulent personeelszaken? Of bent u als pedagogisch medewerker geïnteresseerd in dit onderwerp? Dan bent u van harte welkom tijdens één van de bijeenkomsten. Deelname aan een masterclass is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich aanmelden via deze website. U ontvangt vervolgens het programma en bevestiging van uw deelname.