Zoeken

Workshop Specialist Brede School

07-03-2012

De opleiding Specialist Brede School van de Marnix Academie zal in september 2012 voor de derde keer starten. De opleiding is gericht op leerkrachten en managers in het Primair Onderwijs, welzijnswerkers, welzijnsmanagers en anderen die betrokken zijn bij de Brede School. Door deze opleiding ontwikkelen deelnemers visie en vaardigheden waardoor zij beter in staat zijn gestalte te geven aan de Brede School.


De Marnix Academie wil geïnteresseerden graag van de inhoud en de kwaliteit van de opleiding laten ‘proeven’, daarom vindt er op 7 maart 2012 een workshop plaats. Deze workshop biedt een kijkje in de diverse aspecten van de opleiding zoals visieontwikkeling, communicatie en budgettering.
Het gaat om een gratis workshop die ook de gelegenheid biedt om vragen te stellen aan de opleiders Petra van der Veer en Henriëtte Hoogenkamp.


Gratis Workshop Specialist Brede School

Datum en tijdvak: woensdag 7 maart 2012 van 13.30 – 15.30 uur.
Plaats: Marnix Academie, Vogelsanglaan 1, 3571 ZM Utrecht.


Opgave: uiterlijk 1 maart 2012 bij het servicebureau van het Marnix Onderwijscentrum, telefoon 030 275 34 26 of per e-mail moc@hsmarnix.nl o.v.v. gratis workshop Specialist Brede School.