EtuConsult en het Landelijk Steunpunt Brede Scholen.

EtuConsult stond aan de basis van het Landelijk Steunpunt Brede Scholen. Het Landelijk Steunpunt heeft 6 jaar lang, 3 jaar langer dan in eerste instantie de bedoeling was, in opdracht van het ministerie van OCW en SZW scholen, kinderopvangorganisaties, gemeenten en andere organisaties ondersteund bij de ontwikkeling van brede scholen en IKC’s.

Landelijks Steunpunt Brede Scholen brede ontwikkeling in onderwijs en kinderopvang EtuConsult

 Job van Velsen was al die tijd projectleider, Alice Jansen 3 jaar lang adviseur bij het Landelijk Steunpunt. Hun kennis en ervaring, samen met collega adviseurs waaronder Yvette Vervoort en Tonny van den Berg opgedaan in de vorm van presentaties, lezingen, praktijkonderzoek, ontwikkelde producten, georganiseerde studiedagen en congressen, geeft hun zicht op wat er op IKC en brede schoolgebied leeft en biedt bij hun werk in de praktijk dagelijks een schatkist vol aan waardevolle bagage.
De subsidie aan het Landelijk Steunpunt is 30 september 2015 gestopt. Na een periode van nazorg is het Landelijk Steunpunt 1 januari j.l. definitief gestopt.

Alle producten en publicaties die het Steunpunt de afgelopen jaren samen met het werkveld heeft ontwikkeld zijn opgenomen in een handige toolkit die het mogelijk maakt dat u naar keuze instrumenten of publicaties downloaden kunt. In de Wikipedia der brede scholen en Kindcentra vindt u antwoorden op al uw vragen op het gebied van de brede school of het IKC.

Ga naar de toolkit.
Ga naar de Wikipedia der Brede Scholen en Kindcentra

Stel uw vraag! Meer weten?

Neemt u vrijblijvend contact op met Alice Jansen 06 - 53 49 81 82 of Job van Velsen 06 - 13 75 81 40 om uw vragen te bespreken en inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Of belt u ons secretariaat 036 - 53 25 785. U wordt dan door één van onze adviseurs teruggebeld.