EtuConsult organiseert excursies, congressen,
symposia en workshops.

Een congres over IKC en ouders? Samen Verder Vooruit, een congres waar de parels op het gebied van onderwijs en samenwerkingspartners in Almere belicht worden. Het Landelijk Brede Schoolcongres in de Jaarbeurs. Een ouderavond in het kader van Andere Tijden, of IKC? 25 jarig jubileum van uw organisatie en behoefte aan een inspirerend programma?

We hebben, bijvoorbeeld door onze betrokkenheid bij de Landelijke IKC dag, die we samen met de PO-Raad, de Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, VNG en Sociaal Werk Nederland organiseren, ( Dit jaar op 29 september 2017) maar ook door ons werk bij landelijke projecten als het Netwerkbureau Kinderopvang en het Landelijk Steunpunt Brede Scholen veel ervaring met het organiseren van grote en kleine congressen, een inspirerende bijeenkomst, een symposium of het verzorgen van een workshop.

Workshops excursies congressen symposia EtuConsult

U wilt wel eens in de praktijk zien hoe anderen ervaring in de praktijk opdoen, of opgedaan hebben? Wij kennen veel aansprekende praktijkvoorbeelden in het land, hebben een uitgebreide databank van relevante, inspirerende of leerzame locaties. IKC, brede scholen waar het wiel al is uitgevonden, waar u kunt zien en horen hoe het zou kunnen, waar u gaat inzien wat u wel en wat u zeker niet wil bij uw IKC. Zoals wij zeggen, het wiel is uitgevonden, maar u kleurt het in! Een keer ‘bij de buren gluren’ kan u stappen verder helpen in uw eigen proces. Wij verzorgen excursies afgestemd op de vragen die er bij u leven, op maat!

Stel uw vraag! Meer weten?

Neemt u vrijblijvend contact op met Alice Jansen 06 - 53 49 81 82 of Job van Velsen 06 - 13 75 81 40 om uw vragen te bespreken en inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Of belt u ons secretariaat, 036 – 53 25 785. U wordt dan door één van onze adviseurs teruggebeld.